Късно снощи GRAZIA озари нощна София с огнено шоу на кокили. С това най-голямото женско списание за мода в България даде началото на  елегантно парти по повод 100-тния брой на изданието. Събитието събра повече от 600 приятели и почитатели на най-голямото женско списание за мода в столичния клуб Ялта. Сред гостите бяха Ива Дойчинова, Мис България 2011 Ваня Пенева, Преслава Пейчева, Вики от Мастило, Жана Танева, Златка Димитрова, Диана Любенова, момичетата от квартет Хипнотик, доцент Георги Лозанов и Меги Колева.

Вечерта премина под мотото „Открий вътрешния си огън“, като акцентът бе огнен дамски балет. Момичетата от „Магия“ пресъздадоха вътрешния заряд, който захранва жената и я прави грациозна, желана и неустоима.

„Всяка жена носи вътрешен огън и той се подхранва от надеждата и любовта и във всяка жена има грация“, смята мис България 2011 Ваня Пенева. Според Ива Дойчинова пък „Грацията е свързана с много сила и много талант, а българската жена-грация е смесен типаж между Ивет Лалова и Цветелина Бориславова.  Ивет носи в себе си талант, сила и дух за победа, а Цветелина е бизнес дама с финес, която изглежда просто прекрасно“, допълва Ива. За Христина Ангелова, един от младите родни модни дизайнери, световният модел на жената-грация безспорно е Анджелина Джоли.

Специалното огнено парти по случай 100-тния брой на GRAZIA повиши градуса на доброто настроение, благодарение не само на усмивките и положителния заряд на всички гости, но и на разнообразните коктейли с Finlandia Vodka.

GRAZIA е на пазара от 2004 г. и е първото чуждестранно лицензно дамско списание на българския пазар. Днес в голямото семейство на GRAZIA има над 20 издания, но именно българската GRAZIA започва тази тенденция, извеждайки италианската модна библия извън границите на Ботуша и получавайки първия лиценз за международно издаване от централата в Милано.
За осемте години в България най-голямото женско списание за мода у нас е запечатало красотата на близо 200 от най-успелите и известни българки в над 300 ексклузивни фотосесии (за корица и специални проекти), отнели повече от 2100 часа на екипите професионални гримьори, стилисти, фотографи и дизайнери.