.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Обичаме усмивките и спорта. А усмихваме ли се, упражнявайки се?

| преди 8 години
Обичаме усмивките и спорта. А усмихваме ли се, упражнявайки се?
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
За нашите усмивки, за спорта, майчините съвети, сексиграчките и още нещо

Вашите усмивки усмихват и нас, затова продължаваме да се усмихваме, съобщавайки ви какви са женските становища по женските проблеми, за които ви питахме в нашите анкети.

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosУсмивката е най-важният ни аксесоар – напълно безплатен и много ефектен всеки път. Това е и причината цели 19.19% от вас да го използват при всеки удобен повод. Почти двойно повече са заявили, че обожават да се усмихват – 36 на сто, а други 17.77% смятат, че приятната извивка прави женското лице да изглежда още по-красиво. Съгласяваме се без никакви възражения, за да продължим към любимите ви занимания за поддържане на тялото  – спортът и упражненията.

 

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosПопитахме ви „Спортувате ли вкъщи?” и искаме да заявим, че резултатите са повече от обнадеждаващи – дамите, на които не им остава време за това, са почти три пъти по-малко от тези, които се занимават активно със спорт и упражнения у дома. В цифрово изражение процентите са 16.21 срещу 40.82 в полза на активността и движенията. Браво! Това е още една причина да се усмихваме!

 

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosНо нека разберем и какво се вижда след като широко оформим устните си в извивка. В тази връзка ви попитахме „Избелвате ли зъбите си?”. Е, отговорите ни задоволяват напълно, защото малко над половината дали гласа си в анкетата, твърдят, че полагат грижи за зъбите си с избелваща паста, а други близо 10 на сто посещават редовно зъболекаря си, за да почиства налепи и зъбен камък.

 

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosА сега да видим какви са някои от лошите съвети, които сте получавали от майките си. По-умният отстъпва е вашият фаворит, като за него са гласували 39% от вас. Майка ви не ви е направила услуга и когато ви е съветвала да не си скубете веждите, да се храните повече, за да бъдете здрави и винаги да отстъпвате, защото мъжът винаги е прав. Е, въпрос на разбиране!

 

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosВъпрос на разбиране и разкрепостеност ли е употребата на сексиграчки, и изобщо използвате ли? Вашият отговор е не – поне така са отговорили цели 54.35% от гласувалите в анкетата, които смятат, че партньорът им е напълно достатъчен по време на секс. Затова пък 10 на сто са отговорили, че обожават „екстрите”, а други 6% заявяват, че винаги държат по един чифт белезници в нощното шкафче. За всеки случай!

 

За всеки случай ще ви съобщим и какви са новите ни въпроси в анкетите. Може пък да решите да отговорите:

Какво успява да ви усмихне след тежък и натоварен ден?

Кои части от тялото си обезкосмявате?

На какви уроци по танци бихте се записали?

Какво от света на известните бихте искали да притежавате?

Каква е последната изненада, която организирахте на любимия?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?