.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Носени гащи срещу Тръмп

Евгений Милов | преди 2 години
Coralina Meyer
Снимка: Coralina Meyer
Бихте ли пратили използваните си бикини на художничката за проекта "Cunt Quilts"?

Редица звезди от шоубизнеса и изкуството изразиха своето неодобрение и възмущение от Доналд Тръмп по всевъзможен начин, но да го направиш с вече носени гащи е в пъти по-креативно.

Както прави художничката Коралина Майер, която призова жените от цял свят да й изпратят своите стари бикини за проекта "Old Glory Underwear Audit", за да създаде през следващите четири години от мандата му различни покривки за легло "Cunt Quilts", с които да покрие срама от избора му като президент на САЩ. 

Coralina Meyer
Снимка: Coralina Meyer

За да допълни преживяването, артистката апелира всяка жена да изпрати носеното си бельо, придружено с кратък анекдот за идентичността. Нямаме търпение да видим реакцията на Тръмп за проекта, а ако сте заинтересувани да участвате, изпрайщате нещата на адрес:

Lambastic

PO box 220417

66 Meserole Ave

Brooklyn, NY 11222-9997

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?