Нина Добрев призна, че вампирите всъщност са мноoooго секси.

Снимайки се вече в третия сезон на „Дневниците на вампира”, холивудската актриса с български корени признава, че кръвопийците започват да я привличат все повече. „Има нещо красиво в тях – това, че не трябва да изразходват никакви усилия, за да направят нещо”.

Никакви усилия не трябва да полага и героинята на Нина в сериала – Елена, в която са влюбени двамата братя вампири – Стефан и Деймън Салваторе. През цялото време те се грижат за нейната безопасност и благополучие, така че да, Нина има право да мисли, че тези създания са привлекателни.

Според Нина свръхестествените способности на вампирите ги правят още по-привлекателни. И не само това – в допълнение са и тяхната арогантност, кураж и вледеняващ външен вид.

Вампирите са страшни създания. Секси са, защото не им пука”, допълва младата и талантлива актриса пред американския OK! Magazine.

В реалния живот Нина и Иън Съмърхолдър ( Деймън във сериала) са гаджета. В началото дълго криеха връзката си от медиите, но в момента са щастливи, влюбени и използват всеки удобен момент да го покажат.

Българските почитатели на сериала „Дневниците на вампира” могат да го гледат по bTV Cinema всяка събота и неделя от 10 часа.