Красивата българка и световноизвестна актриса Нина Добрев ще гостува в домовете ни всеки делничен ден от 23:30 часа, само, ако сте настроили телевизора на честотите на bTV.

Древните вампири ще заплетат още повече историята в третия премиерен за България сезон на „Дневниците на вампира” от 11 март по bTV.



Третият сезон на превърналия се в култов серил по цял свят,  ще въведе зрителите в предисторията на свръхестествените същества и ще разкрие историята на Клаус – един от „оригиналните” вампири, и неговото семейство. Образът на Никлаус Майкълсън е изигран от английския актьор Джоузеф Морган. Дали Стефан отново ще се подаде на тъмната си страна и ще потъне в мрака или ще бъде спасен от Деймън и Елена, зрителите ще разберат от 11 март, понеделник. Любовният триъгълник между Деймън, Елена и Стефан ще поеме в нова и неочаквана посока.

Историята ще се заплете още повече и с желанието на Клаус да привлече Стефан на негова страна. Ще успее ли Никлаус да изпълни мечтата си и да създаде армия от свръхестествени същества, подчинени на него и дали това ще застраши живота на хората от Мистик Фолс, ще стане ясно от третия премиерен за България сезон на „Дневниците на вампира” от 11 март по bTV.