.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

„Невидими” обувки? Да, да, да

| преди 8 години
„Невидими” обувки? Да, да, да
Боси? Почти... Снимка: Thinkstock/ Gulliver Photos
И не, тук не говорим за това да тръгнете буквално боси.

И не, тук не говорим за това да тръгнете буквално боси.

А, да обуете на краката си тези уникални творения, които имат прозрачна повърхност, която обаче отразява заобикалящата ги среда.

Те са дело на бразилската дизайнерка Андрея Чавес. Моделът се предлага във висок вариант и когато ги обуете, вашите собствени крака автоматично стават „невидими”. Освен, че е много вероятно да станат доста модерни сред по-провокативните изпълнителки, са и особено провокативни, когато се носят по улицата.

Тайната? Благодарение на специалната си изработка, когато обуете тези "невидими" обувки, краката ви също автоматично стават "невидими", съобщава БГНЕС. За да носите тези обувки обаче, трябва да се освободите от някои суеверия като например това, че ако си счупите тока на обувката, ще имате седем години лош късмет.

Препоръчително е "невидимите" обувки да се носят с панталони, за да не изпаднете в неловка ситуация, ако сте с пола заради способността им да отразяват заобикалящата среда.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Отслабнахте ли вече за морето?