.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ненужните коледни подаръци могат да ви донесат приходи

LadyZone.bg | преди 3 години
пазаруване
Снимка: Thinkstock
чрез продажбата им в eBay

Получили сте за Коледа поредния ненужен подарък, който в най-добрия случай сте прибрали надлежно. Запазете спокойствие. Помислете. Те може да не са ви потребни, но на друг – може и да са. Това, което трябва да направите е лесно – продайте подаръците си на някого с помощта на онлайн гиганта в продаването на различни стоки по света eBay.com. Как, прочете по-надолу:

1. Преди да започнете да продавате, трябва да си направите акаунт и да си откриете сметка в eBay.com – лесно е и напълно безплатно.

2. След като си откриете сметка в eBay.com, трябва да си откриете сметка и в PayPal.com, откъдето ще получавате парите.

3. Идва моментът, в който вече спокойно може да публикувате продукта за продажба в сайта, като предварително определите цената и разходите за доставка. За целта е достатъчно да цъкнете на worldwide в графата shipping.

подарък

4. Добре е да се постараете снимките на продукта да бъдат качествени и с висока резолюция. Добрата визия е гаранция за привличането на повече клиенти.

5. Оставете положителна оценка, за да получите такава. Принципно преди някой да наддава или да реши да купи нещо, поглежда отзивите за вас. Затова оставете положителни оценки, за да получите и вие такива.

6. След като се е появил желаещ за вашия продукт, достатъчно е само да се обърнете към някоя международна куриерска компания и да го изпратите по нея до адреса на купувача. Това обаче трябва да направите при условие, че сте получили предварително парите за продукта. Имайте предвид, че парите са гарантирани от PayPal.com и от eBay.com.

В случай, че продавач е получил парите, но не е изпратил стоката, се нарушава сериозно неговата репутация в сайта, като рейтингът му става отрицателен. Негативните отзиви от своя страна пък отблъскват клиентите от него. Успех!

Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?