.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Не искаме секс под елхата, а вкусна салата

| преди 7 години
Не искаме секс под елхата, а вкусна салата
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Малко обобщения и сладки откровения

Коледа и Нова година бавно-бавно прекрачват прага на домовете ни, независимо дали вече сме решили къде ще ги посрещнем – на вратата, в хола или под елхата. :)

Снимка: Thinkstock/Guliver Photos40 % от всички гласували в нашата анкета, в която ви попитахме „Знаете ли вече къде ще посрещате Нова година?”, предпочитат семейния уют и задушевната домашна обстановка, където да си кажат „здравей” с Новата година. Други 20 на сто все още не са планирали. Ние ги съветваме скоро да го направят, за да не останат без подслон и подарък на празника. Поздравления за другите 16%, които отдавна са взели решение за мястото. Винаги има хора, които се чудят кой и защо е измислил думата планиране. Сред тях са онези 10 на сто от вас, които са заявили, че ще решат някъде около 30-ти декември…

И докато още сме на празнична тема, искаме да споделим и какво мислите вие относно правенето Снимка: Thinkstock/Guliver Photosна секс под елхата… Провокатори сме ние, признаваме си. Оказа се, че почти 9% от участвалите в анкетата „Правили ли сте секс под елхата?” са отговорили положително. Възхищаваме им се за смелостта, десетките забодени иглички и смачкани подаръци. 49 на сто обаче заявяват, че не биха рискували. Може би не искат да съсипят прекрасната коледна украса. Други 27% изявяват желание, но първо ще им се наложи да поразчистят, защото според тях от подаръци под елхата няма място за другото. Който е експериментирал – браво. За тези, които още се колебаят, предстоящите празници са чудесна възможност да променят отговорите си.

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosОказа се, че почти половината ни читателки не са правили секс под елхата. Затова пък предпочитат вкусна салата. 38% от вас биха си избрали здравословна салатка вместо пържола. За месното ястие са гласували едва 6%, а 56 на сто предпочитат и двете. Ами, така де, защо да се лишават от едно от двете, след като това е само една анкета…

Само анкета, само анкета, но 49 на сто от вас са заявили, че никога Снимка: Thinkstock/Guliver Photosне са ходили на козметик, в друго наше допитване, озаглавено „Колко често ходите на козметик?”. Българката все пак е красива жена, която има хубава кожа – надяваме се, че това е причината за високия процент. Веднъж месечно посещават козметик 24%, а други 20 на сто го правят само преди важни събития и празници. Прилежните са малко под 3% от гласувалите вя анкетата. Те заявяват, че всяка седмица полагат професионални грижи за кожата си.

Каквото било – било. Сега идва ред на новите ни питанки. А те са:

На кого му отива повече коледният костюм?

С какъв тоалет ще бъдете на Коледа?

Кой е царят на вашата коледна трапеза?

На кого му отива повече роклята?

Какво искате да ви подари половинката за Коледа?

Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?