След всички скандали, в които най-високоплатеният на ТВ екран актьор се забърка, сега на негово място в култовия сериал вероятно ще гледаме Хю Грант.

В момента Хю е в Лос Анджелис и преговаря с продуцентите на „Двама мъже и половина”.

Неотдавна Чарли Шийн бе уволнен. Причините бяха най-разнообразни, но основно везните наклониха проблемите му с алкохола.
Иначе симпатичния актьор минлата година посегна с нож на втората си съпруга Брук Мюлер. Вследствие инцидента, станал в зимния курорт Аспен, Шийн бе принуден от съда да влезе в алкохолна клиника. По-късно стана ясно, че известна порноактриса очаква дете от него. След това Шийн заплаши да съди продуцентите на "Двама мъже и половина", искайки компенсация от над 100 млн. долара, но те не се поддадоха на заплахите и започнаха усилено да му търсят заместник.

Грант също не е светец - преди години плати на проститутка за орални услуги в автомобила му. Скандалът коства на актьора предстоящия по онова време брак с Елизабет Хърли. Звездата от "Четири сватби и едно погребение", "Мики синьото око" и "Наистина любов" обаче очевидно си е взел бележка и оттогава внимава много за поведението си - за разлика от Шийн. Според Deadline Hollywood, цитирани от БГНЕС, продуцентите на "Двама мъже и половина" предлагат на 50-годишния Грант по 1 млн. долара на епизод. Това е доста по-малко от хонорара на Шийн, взимал между 1.2 и 1.8 долара на епизод.