В дамската чанта може да се намери всичко. Освен едно – ред. В търсене на най-странните неща, които жените носят в дамската си чанта, попаднахме на следните находки.

Туристическа ютия
По-странното от това, че жената носи този уред, е, че не е с цел да го ползва за гладене на дрехи. Ютията се носи за самозащита.

Нокторезачка за кучешки нокти
На жените, любители на животни, често се случва да попаднат на пострадало куче или коте край пътя. Тези хора не ги подминават, свивайки безпомощно рамене, а чести ги товарят в автомобилите си и отиват в най-близката ветеринарна клиника. Опитните спасители на животни понякога могат бързо да се сближат с животното и да му изрежат ноктите, за да предотвратят наранявания.

Червен клоунски нос
Тази жена не работи в театъра и дори не е детски аниматор. Но носи червен клоунски нос в чантата си и го слага винаги, когато е в лошо настроение и усмивката да слезе от лицето й. Все пак кой може да остане сърдит и равнодушен, ако се погледне в огледалото с този забавен макияж?

Вибратор
Никога не се знае къде и кога ще те сполети сексуалното желание.

Тениска
Вещ, към която са особено привързани студентките. Тениската може да изиграе роля на пижама, ако преспиш на друго място, или бързо да се преоблечеш, ако се изпотиш или нацапаш.

Хляб
Твърди се, че в удобната дамска чанта трябва да се събират един хляб и едно кисело мляко.