"Джъстин, слушаш ли? Не бъди толкова непослушен, ок? Бъди добро момче, вдигни си панталоните, накарай майка си да се гордее, ок?" - Марк Уолбърг даде съвет на Джъстин Бийбър в интервю за "The Sun"

"Хората грешно си мислят, че съм едно от онези деца от телевизионния ефир, което е започнало да купонясва като лудо, че съм онова трескаво бяло момиче, а аз не съм."  - Майли Сайръс за новия си парти имидж в сп. Notion

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Въпреки че ценя красивите дрехи, далеч не се интересувам толкова от мода, колкото биха очаквали хората." - Сара Джесика Паркър за репутацията й на модна икона в "Daily Express"

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Как става така, че когато Кание се държи като идиот, прави златен албум, но ако аз се държа така, получавам в замяна досие в полицията?" - Линдзи Лоън, гост водещ на Chelsea Lately

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Ако един мъж прекарва повече време пред огледалото от мен, това е проблем!" - Нина Добрев на въпроса какво търси и какво не в един мъж в интервю за сп. "Cosmopolitan".

 

"Изморих се да бъда известен за грешка, която направих, когато бх на 18" - Крис Браун в Twitter по повод плановете си да се оттегли от шоубизнеса, след като излезе последният му студиен албум - "X".