Оказва се, че спорът за короната с надпис най-красива българка” излъчва две победителки – Нина Добрев(29,2%) и „аз” – тоест всяка една от вас, избрала този отговор, си самоприсъжда приза за хубост (26,8%). Всъщност се радваме, защото винаги сме твърдели, че самочувствието е много важно за всяка дама и вдигаме одобрително палци в знак на съгласие. Така или иначе по въпросите за красотата, мнението винаги е субективно, но в личния вкус и предпочитания няма нищо лошо. Темата за „най-красивата българка” предизвиква доста спорове -  това може да се види в множеството коментари под въпросната анкета. В тях имаше още номнации – за Невена Коканова, Елена Петрова, Николета Лозанова, Ивайла Бакалова, Мария Игнатова, както и за бабата на една от нашите читателки, защото „без да слага кремове или грим, има много красиво лице”.

Сигурни сме, че е така и че всяка жена е красива по свой си начин, затова преминаваме нататък към други „суетни” теми:

На въпроса слагате ли си изкуствени нокти – цели 45, 85% от гласувалите се радват на добри гени и природно чудесен маникюр, затова не смятат за нужно да се "ъпгрейдват" допълнително. 29,47% пък са професионалистки и не си слагат, защото дългите нокти пречат на работата им и те не биха си причинили подобно неудобство. 14, 59% пък са склонни да се понагласят за някое специално събитие, в което вероятно им се иска да изкарат тигрицата в себе си на преден план… или пък просто да сменят леко имиджа с малка маникюрна глезотийка. Само 5,87% не са благословени с красиви нокти по рождение и затова им се налага да ги удължават изкуствено. Според коментарите пък дългите нокти не са на мода, защото няма по-хубаво от естественото. Ние смятаме, че всеки има право на избор, така че с дълги или къси нокти, важното е да сме в добра физическа форма.

За постигането на горната цел ни стана любопитно дали бихте се записали на народни танци – освен вдигащи нивата на ендорфина (хормонът на щастието), те оформят и много приятни и стегнати тела, с което са съгласни 44,89% от вас, които обожават да танцуват. Дали това означава, че биха се впуснали в хорце и ръченица два-три пъти седмично, това не знаем, но знаем, че за подобни занятия е важна и приятната компания. 18,6% са склонни да опитат, но само с приятелка под ръка. Твърдо против са 15,86% от вас, които предпочитат друг вид спорт, а 10,92% са много заети и нямат време за подобни занимания. Пожелаваме им да успеят да си освободят място за какъвто и да било вид спорт, защото красотата е въпрос освен на природни дадености, така и на усилия да се поддържат. Което може да е проблем за 7,86% от вас, които имат желание, но пък нямат чувство за ритъм. Е, някои неща не подлежат на промяна, но пък знае ли човек дали няма да си намери ритъма с малко повече смелост и опит?

Е, знаем нещо, за което не е нужна смелост – гушкането. В интимната ни анкета ви попитахме дали обичате да се гушкате след секс и неизненадващо – 67,94% от вас се отпускат в ръцете на любимия по всяко време и не намират разликата в гушкането по принцип и след интимности. Нещо, което правят 22,03%, които се наслаждават на тези мигове и стоят прегърнати дълго време именно след креватни лудории. Само 3,93% са тип Чарли от „Двама мъже и половина” и други мачо герои, които заспиват веднага след секс, а 3,52% намират за по-приятно да си запалят цигара. Е, има и такива, които намират прегръдките за лигавщини, но са доста малко – само 1,65%.

И все пак - какво по-хубаво от ръката на любимия по време на страшен или романтичен филм, обрамчила раменете ви в киносалона? Или пък вкъщи? На въпроса къде предпочитате да гледате новите заглавия42, 7% от вас смятат, че има филми, които трябва задължително и обезателно да се гледат на голям екран, което е разбираемо – в последно време киноисториите са често много зрелищни и в този случай размерът има значение. На екрана имаме предвид, разбира се…  24,86% си обичат домашния уют и предпочитат да гледат филми на дивана вкъщи, в компанията на пакетче (две, три?) чипс, а 23,24% си стоят у дома пред екрана, защото е по-евтино. 6,49% пък ценят киното най-вече в пропорция звук/картина, което предполага разходка до киносалона, а 1,62% обичат да виждат лицата на любимите си актьори/актриси в голям мащаб. За което никой не може да ги вини, някои от тях наистина са красиви.

Каквито сте и вие, а според нас такъв е също и настъпващият сезон. Затова сега искаме да знаем, „Чакате ли вече зимата?” Или може би този въпрос не ви вълнува, защото най-важна ви е любовта – в този смисъл решихме да ви попитаме „Колко пъти сте се влюбвали?” Любовта променя, но това може да се постигна и с нов цвят на косата – предлагаме ви да хвърлите едно око на музикалната икона от близкото минало – Шер и да ни споделите – Брюнетка или блондинка ви допада повече?
Извън това, храната също е важна, а плодовете са много полезни през цялата година. И все пак - "Кой е най-любимият ви „зимен” плод?" За финал и от чисто женско любопитство -  "С какъв лак сте в момента?"

Благодарим на всички за гласовете, ако имате какво да ни споделите, не се притеснявайте освен чрез анкетите, да го направите и в нашия форум, където всички интересни въпроси са обект на дискусия - между нас и вас, вас и вас и който друг си пожелае. Всички са поканени =).