Гореща, красива и много талантлива - Надя от  Deep Zone украсява корицата на августовския брой на GRAZIA и разкрива пред читателите какво я кара да се чувства щастлива. „Едно от най-ценните неща е това да прекарваш времето си с хората, които са значими за теб. Като цяло не обичам да ходя по дискотеки и шумни места“, казва музикалната дива. За нея спокойствието на дома е най-важното, защото там я чака нейният любим Иван Тишев.

„За първи път съм в такава хармония с мъж. Нещата между нас се случиха много бързо - започнахме да се виждаме много често, на втория месец вече живеехме заедно и така до ден днешен. Прекрасно е да има човек, който да те допълва“, споделя Надя.


Красивата вокалистка на Deep Zone признава, че любовта често й дава криле, но може да бъде и най-лошият съветник. „Когато си влюбен, си способен на всякакви компромиси и не виждаш недостатъците на човека до теб“, продължава хубавицата. За сбъднатите й мечти, малките тайни, които й помагат да изглежда толкова добре и музиката, разбира се, можете да прочетете на страниците на GRAZIA.