.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

На почивка в командировка

| преди 8 години
На почивка в командировка
Ако вече сте в командировка, не ви остава нищо друго освен да се заемете с бизнес, а вечерите да посветите на забавления. Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Вие сте бизнес дама. И все пак не през цялото време.

Нямате време за почивка. Работните дни са дълги, а у дома ви чакат досадни задължения. Планували сте си остатъка от платения отпуск и сега просто няма шанс да се измъкнете от офиса поне за няколко дни.

Време е в действие да влезе план Б. Ако работите във фирма, която позволява подобни своеволия, защо не си измислите една командировка - по ваш вкус и предпочитания?

Разбира се, за да е възможно това, трябва да сте на правилната позиция и да познавате много добре тънкостите на своя занаят. Освен това изисква и доза смелост, но каква жена сте вие, ако не успявате да си набавите така необходимата радост за душата и не умеете да се глезите?

За да успеете, трябва да съумеете да се аргументирате солидно пред шефа си. Тук ключът е добрата обосновка. Представете му визията си за разкриване на нови бизнес отношения с фирма, която извършва дейност близка до тази, в която работите. Въпросната компания, естествено се намира далеч от града, в който живеете. Проучете предварително всичко за нея и презентирайте подробно вижданията си за осъществяването на бъдещи търговски взаимоотношения.

Вече сте издействали командировка и работодателят ви дори е очарован от хъса, с който сте направили тази професионална стъпка. Идва времето за заминаване и стягане на багажа. Не забравяйте - освен официалните костюми в куфара, нека да присъстват и няколко по-разчупени дрешки, като рокли, туники, потничета, съобразени естествено с метеорологичната обстановка. Защото всички знаем една много малка подробност - командировките не протичат само в работа. Вечерите остават свободни, а ако имате малко повече късмет, в някой от дните може да направите и туристическа обиколка на забележителностите. Добре е за целта да разполагате с някоя и друга дрешка в стил „неглиже”.

Ако сте стигнали до тази стъпка не ви остава нищо друго освен да се заемете с бизнес, а вечерите да посветите на забавления.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?