.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

На планина през лятото: концерт над облаците

LadyZone.bg | преди 3 години
2111122756.jpg
Снимка: Facebook
Мислите си, че лятото е забавно само на морето? Тук сме, за да ви оборим.

Обичаме да сме на високо. В ситуации, в действия, в реакции. Обичаме да сме на високо и буквално. И понеже планината през лятото е също толкова магнетична, колкото е и морето, имаме едно неустоимо предложение за вас.

Радио ТАНГРА МЕГА РОК и Институтът за ядрени изследвания и ядрена енергетика при БАН се обединяват, за да ни предложат единствен по рода си рок концерт в Европа. И то не какъв да е, а най-високият, правен някога в континента. Не, не по децибели. А по надморско равнище.

#Събитието ще се състои на 30 юли – събота, благодарение на което ще имате достатъчно време да се придвижите до планината от петък. А коя е планината? Рила. Къде е концертът? Познайте – на вр. Мусала. На 2925 метра над морето, на което в момента всички почиват.

#Концертът ще се състои на югозападния склон на Мусала – на 40 метра под самия му връх и е част от акция за почистване на върха от отпадъци. Събитието е и по повод 10-годишнината на радио ТАНГРА МЕГА РОК.

#Каузата е „Чиста и защитена Рила”, а целта е да се запази флората и фауната на планината в естествено състояние. Организаторите искат да накарат хората да погледнат планината не просто като туристическа дестинация, а като природа. А природата заслужава грижа.

Силата на звука ще бъде ограничена, за да не се обезпокояват дивите животни, които са нормални обитатели на природния парк. Заради това публиката ще бъде разположена амфитеатрално на склона към върха.

Звукът на музиката ще бъде насочен именно към аудиторията, а не към озвучаване на пространството. За него ще се погрижат D2 и ODD CREW. Освен забавление, ще можете да се включите и в каузата за поддържане на чиста природа, а последна информация за график, доброволчески пунктове и новини за събитието можете да следите тук.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?