Съвпадът на Венера и Слънцето на 6.6.2012 година е явление, което не наблюдаваме за първи път, нито за последен. То не носи каквито и да било индикации за катаклизми, нито може да бъде тълкувано като края на света, както чета в писмата, изпратени от изплашени хора.

Задачата на всички нас в този ден е да се научим на вярност в своите връзки и на отговорност в личните отношения. Не трябва да градим живота си на основата на стари, внезапно изплували спомени, ако искаме да творим нашето щастливо бъдеще.

Натоварени сме с нелеката задача, научавайки се на прозорливост и на умение, да преценяваме намеренията  на хората навреме, да  се обградим с подходящо обкръжение, чрез което да преодоляваме ограниченията за своите идеи.

Аспектът ни подтиква да живеем за собствено удоволствие и да се радваме на красотите на живота.

Ще сме склонни да се впускаме в нови романтични връзки. В този ден необвързаните ще си задават въпроса дали са готови да се ограничат чрез отговорностите за семейство и да се лишат от личната си свобода.

На 6.6.2012 година от една страна ще се стремим към стабилност и хармония в отношенията с околните и ще сме в пълна хармония със самите себе си, ще си осигурим материална стабилност, а от друга - ще се радваме на многото познати и приятели, осъзнавайте ясно, че можем да им се доверим, да създаваме с тях положителна карма и отношенията ни да са продължителни, без значение дали са професионални или приятелски.

Дори и най-несговорчивите хора в този ден ще са готови да работят в разбирателство с колегите си и да не пренебрегват техните съвети, осъзнавайки, че чрез тях ще успяват да се предпазят от собствените си грешки.

Дар-словото и умението да накараме хората да ни слушат са достатъчни, за да ни дадат успешен старт за кариера.

Родените в този ден, особено ако раждането съвпадне и като час, ще са устремени към надеждност и безопасност, чувствителни и емоционални, но често зависими от настроението си и от това на околните. Засилена ще бъде потребността им от обич и приятелство. А на нас, останалите, сърцата ще са изпълнени с любов и нежност.

И понеже Венера образува квадратура с Марс, предупреждението, което не е свързано с пасажа и съвпада със Слънцето е, че не бива да се съмняваме в чувствата на партньора си и да проявяваме ревност.

Денят 6.6. вещае само добро, позитивно и градивно в живота ни. Не са чести такива съвпадения, но не са и редки. Забравете за всичко зло, защото в този ден на него му е забранено да идва... освен ако не го предизвикаме сами например, като си внушим, че ще има нови земетресения и със страхливата мисъл-форма на хиляди хора, ги „повикаме”.

Съветът ми е да мислите позитивно и да градите щастието си с усмивка и увереност, че Венера е планетата на любовта и хармонията. Тя подтиква към любов, а не към разруха.

Денят ни носи шанс за стабилност, пречупена през хармонични и градивни кармични отношения. Какво по-хубаво от това!