.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Музикалните деца, които превзеха света

LadyZone.bg | преди 5 години
деца, музиканти
Любимите ни невръстни интернет знаменитости, които покориха света с музикалния си талант

Освен видеа с животни, които се държат като пълни идиоти, клиповете с деца, които ни комплексират с таланта си и ни карат да се чувстваме като пълни идиоти, са ни любими!

Периодично, клипове с такива виртуозни малчугани стават хитове в интернет. Представяме ви любимите ни мини интернет знаменитоси, които си пазим и експлоатираме с цел "лечение на тегави дни". Тези генератори на усмивки вършат работа всеки път! Да почерпите, ако сме повдигнали облаците и над вашия ден =)

Хауърд Уонг

Този малък чаровник завладя сърцата на милиони интернет потребители с изпълнението си на I Hate Myself For Loving You на Джоан Джет. Нищо не може да разклати концентрацията на този невръстен виртуоз, дори изпускането на палка. Просто го маскира с бърза усмивка и продължава напред =) И ако си мислите, че на това видео Хауърд е малък за барабаните си, то трябва да знаете, че талантливият господин хваща палките на едва 18-месечна възраст.

Вижте малките господари на танца>>>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?