В празничния ни рожденденски дух всеки от редакторите в LadyZone.bg споделя за своите 8, защото тази година ставаме на 8 години! 

1
Имам едно дете. В онази чудесна възраст, когато все още допуска някои езикови „грешки“ и си измисля свои думи, които всъщност са много логични. Как се казва човек, който кара самолета – самолист. След като сладкишът с шоколад е шоколадов, защо тогава десертът с мед да не е медов.

2
Двойка в училище. Всъщност аз бях отличник и рядко имах петици, четворки и тройки, а двойка дори не си спомням дали съм имал. Но ми е останало като някакъв стрес.

3
От три години и три месеца работя за сайтовете на bTV, които са доста. Когато имам възможност, помагам на колегите от LadyZone, които са много мили и не се сърдят, че постоянно искам да проветряваме офиса и да затъмняваме щорите.

4
Големи щастливци сме, че живеем на място, където има четири сезона. И то сезони, които са с равна продължителност, а не както е в някои държави – само две седмици лято или пък само три дни зима.

5
Месецът, в който съм роден. Много приятно време – нито е студено, както може да бъде през април, нито е горещо и задушно като през юни.

6
Живея на шестия етаж, което не дава толкова впечатляваща панорама като на 14-тия примерно, но пак е просторно. Малко над покривите на съседните блокове сме и имаме чудесна гледка към Витоша! Мога да я съзерцавам всеки ден по 100 пъти.

7
Казват, че първите 7 години са най-важни за възпитанието. Вярвам в това безрезервно. Детето попива всичко, чуто и видяно вкъщи. Не може да се държиш зле и да очакваш някой в градината и училище да запълни пробойните във възпитанието на малкия човек.

8
От „Левски“ съм, но свързвам 8 с Христо Стоичков. С големи резерви съм към него като човек, не одобрявам чепатия му характер, но като футболист наистина беше страхотен!