Мира Бояджиева, позната ни като Сандра от „Стъклен дом“, покорява и големия екран с участието си в новия български филм „Още една мечта“ на режисьора Николай Мутафчиев. В лентата тя си партнира с Диляна Попова, Койна Русева и Ирена Тодорова, които също се усмихват от страниците на Grazia. Мира е лицето на новия брой на списанието, което от днес е на пазара.

Актрисата разкрива пред изданието подробности за отношенията си с екранните си партньорки. „Ние четирите не сме се явявали на кастинг. Ролите бяха писани за нас“, споделя Мира. Влюбена както в професията, така и в режисьора на първия игрален филм, в който участва, красавицата вярва силно в женското приятелство и споделя, че често се вижда с Диляна, Койна и Ирена. „Излизаме заедно, ходим на вечери… много е приятно.“
Макар в лентата Мира да се превъплъщава в самотно наивно момиче, което решава да обере банка, в реалния живот актрисата обича спокойствието, а когато й се прииска да изразходи отрицателната енергия, се обръща към две неща – рисуването и боксовия чувал. „Te са моят отдушник. Освен това са в едно и също помещение и просто се местя между едното и другото“, признава усмихнатата актриса. Тя споделя също, че обмисля вариант да изложи картините си – „Ще бъде хубаво да ги представя в изложба някой ден, а премиерата на „Още една мечта“ е добър повод“ .


В октомврийския си брой на "Grazia" читателите ще открият още какъв е женският свят според изкусителя Антонио Бандерас, възможно ли е да се прави кариера с бебе на ръце, както и много фешън и бюти съвети за новия сезон.