Всяко начало е трудно, но ние сме сигурни, че хората, които имат желание и хъс, постигат всичко намислено. И в тази връзка сме убедени, че категоричната ви и единодушна амбиция да отслабнете през 2012 година ще доведе само до положителни резултати. Трябва да ви съобщим и нещо много важно, свързано с вашите щения към любимия човек – колкото и килограми да тежите, той ще ви обича по същия красив и неповторим начин … Не само се осмеляваме да го твърдим, но и сме убедени в това!

И така – диети, спорт, танци, фитнес, здравословно хранене – каква е основната ви целСнимка: Thinkstock/Guliver Photos през тази година? 44% от всички гласували в нашата анкета искат да отслабнат поне с 5 килограма. Не звучи непостижимо, а и като имаме предвид, че до лятото има 5-6 месеца, смятаме, че ще успеете. Да започнат да се хранят по-здравословно – към това са се устремили цели 20 на сто. Доста оптимистично ни изглежда. Всяка хубава диета се нуждае и от подходящи активности. Затова към отслабването и здравословното хранене 16% от вас добавят желанието да поддържат фигурата си със спорт, танци или фитнес. Само напред!

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosГотови сте за отслабване и спорт, и ще забравите за тъпченето късно вечер, но категорично заявявате, че няма да променяте почти нищо в грима си. Така поне твърдят онези 32% + други 28 на сто, които са посочили, че ще се гримират така, както винаги без да се съобразяват с тенденциите и новата година. Естествени красавици ще се осмелят да бъдат 24% от вас. И накрая: новата година с нов грим ще посрещнат 15 на сто.

Трябва да се съгласите, че мъжете не могат без жените, но иСнимка: Thinkstock/Guliver Photos обратното твърдение също е вярно. Потвърждават го 55% от дамите, които са отговорили на въпроса: „Какво очаквате от своята половинка през 2012 година?” - да продължава да ме обича по същия прекрасен и неповторим начин. Сред другите ваши желания към НЕГО намират място и – дългоочакваното предложение за брак, дългоочакваното решение за бебе, годежен пръстен и съвместно съжителство. Ами, хайде, скъпи мъже, какво чакате все още? Надяваме се, че не вашата половинка да свали 5 килограма, за да ви мотивира да се решите на по-сериозна крачка.

А сега бързаме да насочим поглед и внимание към новите ни питания:

Какъв парфюм предпочитате през зимата?

Карали ли сте кънки на лед?

Колко често отказвате секс на половинката си?

Ближи си близалката... и гласувай!