Певецът Марк Антъни очевидно възнамерява да се ожени за четвърти път. Новата му избраница е носителката на титлата "Мис Вселена 2021" Надя Ферейра, като тя представляваше Парагвай на конкурса за красота.

Ферейра обяви предстоящата сватба в Инстаграм профила си, публикувайки снимка на годежен пръстен с диамант, чиято цена се оценява на половин милион долара.

Интернет потребителите веднага обърнаха внимание на приликата му с пръстена, който Антъни веднъж подари на Дженифър Лопес - знаменитостите бяха демейство в продължение на 10 години.

Слуховете за романс между Марк и Надя се появиха само преди три месеца, а двойката официално обяви връзката си през март. Ферейра е с 30 години по-млада от бъдещия си съпруг.

Парагвайският модел и носителка на титлата "Мис Парагвай 2021" Надя Ферейра наскоро стана на 23 години, е родена на 10 май 1999 г. Преди това тя става носителка на титлата "Мис Тийн Вселена Парагвай 2015" и се класира на трето място в конкурса  "Мис Тийн Вселена 2015".

Като модел е била на кориците на редица модни списания, сред които Harper's Bazaar, Cosmopolitan и L'Officiel. Участвала е в модни ревюта по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, Милано, Сантяго, Париж, Катар Бразилия, Уругвай и Парагвай.

Марк Антъни от своя страна е известен с бързото вземане на важни решения - той се ожени за Дженифър Лопес само седмица, след като се разведе с първата си съпруга Даянара Торес Делгадо, която също спечели конкурса "Мис Вселена" през 1993 г.

Певецът се разведе с третата си съпруга Шанън де Лайма през 2017 г., пише още БГНЕС.