Преди малко повече от година Джонатан Киньонес напуска работата си като бизнес консултант в Брюксел и продава колата си, за да си купи еднопосочен самолетен билет до Куба, откъдето смята да започне своя нов живот.

За да не се притесняват близките му, и по специално неговата майка (всички знаем колко много се тревожат майките за децата си, нали?), започва на майтап да споделя снимки в Инстаграм с надписа "Mom, I'm fine" ("Мамо, добре съм"), с което по един забавен и остроумен начин да внесе спокойствие в ситуацията, че "животът му е извън опасност".

Снимка: Instagram/Mom, Im fine

Започвайки да пътешества по света, за да избяга от скучното ежедневие в живота си, Джонатан не спира да споделя вълнуващи кадри, за да вдъхнови и останалите да изживеят пълноценно живота си и да започнат да преследват мечтите си - причина номер едно, заради която хората съжаляват най-много, преди да починат.

"Искам да покажа на останалите, че светът е едно прекрасно място", заявява Киньонес. Няма да ви бъде трудно да повярвате на думите му благодарение на следващите снимки от различни градове, държави и места по света, които харесахме от профила му в Инстаграм: