Може бебетата да не разбират от много неща, но едно е сигурно - имат вкус към музикатa. Към хубавата музика. Защо смятаме така - вижте видеата и ако имате някакви възражения - моля, споделяйте ги в коментарите!

За начало ви представяме един истински фен на Нирвана. Той е само на три годинки, но отлично знае как се удря по барабаните, като истински рок музикант. Видеото е озаглавено How to wake up a kid – как да събудиш дете и в него малчуганът спи, докато не чува първите акорди от песента на Нирвана – Breed. До момента малкият рок фен се радва на близо 12 милиона гледания в youtube.




А сега ви представяме малкия игривко върху коляното на мама, който не е достатъчно голям, за да удря по барабаните като момчето от предното видео, но затова пък се кефи истински на видеото Как да събудиш дете. Именно предишния клип му пуска майка му, с цел не да го събуди, разбира се. :)



Името на момчето е Уилям Стокебро и той е само на две годинки. Смятаме, че заслужава почетно място в селекцията ни малки фенове на рока, защото танцува убийствено добре джайв. Освен това си има и фенове – не само тези, които са присъствали, но и такива от youtube – видеото е гледано над 13 милиона пъти.




Ето и един истински почитател на хевиметъла. Да не забравите да обърнете внимание на биберона, който въобще не му пречи да куфее на музиката, която мама и татко пускат. Към края на видеото ще забележите, че въпреки, че е много див в танците си, всъщност бебокът е много послушен. Време е за Rock and roll, baby!




Сигурно се чудите как да нахраните безпроблемно бебето си, което е злоядо и хич не ви слуша. Родителите на 11-месечния Имре са намерили добро решение - в началото на видеото се вижда как той плюе и не иска да яде, явно чакайки момента, в който татко ще пусне рок видеа на лаптопа. Тогава бебокът не само се храни с желание, но и танцува в ритъма на музиката.




Не можем да не ви представим и най-младия фен на AC/DC, който със сигурност ще ви зареди с много усмивки и настроение.



Косата му не е достатъчно дълга, за да я размята из дансинга, но затова пък ръцете му са достатъчно подвижни, за да танцува рок. Може би след няколко месеца мама и татко ще трябва да си купят по-голяма къща, за да има пространство за повече танци...