Снощи бе определена тринайстата носителка на титлата Мис Плеймейт България – Маги Бадер. Дванайсетте претендентки дефилираха в три класически кръга – сценично Playboy облекло, по бельо и във вечерни рокли, издържани в стилистиката на бел епок и френското кабаре от началото на миналия век.

Магдалена Бадер е на 24 години от София и се занимава с онлайн търговия. Тя има 5-годишен син и поддържа перфектната си форма с много спорт и здравословно хранене. За разлика от останалите участнички, Маги не претендира за кулинарни умения, предпочита мъжете да готвят за нея. За нея може да се каже, че е истинска късметлийка. Преди пет години е била на косъм от смъртта, получавайки перитонит вследствие на упорити тренировки. Маги ще огрее на корицата на февруарския брой на списание Playboy.

Десислава Димитрова от Търговище стана PlayNet, а титлата PlayGirl отиде при Зорница Цветанова. В категорията PlayStar спечели Гергана Стаменова.

Журито на конкурса, в състав от над 20 души, сред които Мартина Вачкова, Тончо Токмакчиев, Мартин Карбовски, Жени Калканджиева, Ирина Папазова, Николета Лозанова, Владо Вишански, Джуджи, Александра Микова, Светлана Василева, Ася Капчикова и много други гласуваше със специални анкетни карти в четири категории: артистичност, красота, сексапил и интелигентност. Петият критерий, който се добавяше към крайния резултат, беше популярност в социалните мрежи и гласуване на страницата на Playboy България.

Снимките са на Иван Ерменков.