Съвсем естествено за една кралица, е да има за приятелки само височайши особи. Като принцеси например.

Най-новата дружка на Кралицата на попа е именно дама със синя кръв. Тя е не друга, а 65-годишната принцеса Майкъл от Кент, чийто съпруг е братовчед на британската кралица Елизабет II и внук на крал Джордж V.

Мадона се запознала с братовчедката на кралицата по време на снимките на най-новия си филм „W.E.". Поп звездата е режисьор на лентата, която разказва историята на британския крал Едуард VIII и решението му да се откаже от трона в името на голямата си любов, разведената американка Уолис Симпсън.

Принцеса Майкъл е била специално помолена от Мадона да бъде консултант на филма. По време на работата, между двете възникнала истинска симпатия. „Намирам Мадона за много приятна личност", споделя нейно височество пред британското издание „Дейли стар".

За голямо съжаление на певицата, кралското семейство никак не е доволно от приятелството между скандалната звезда и принцесата. Според вътрешни източници, във филма на Мадона някои членове на династията, като майката на кралица Елизабет II (сестра на крал Джордж VI - брат на крал Едуард, който го наследява на трона след абдикацията му), са представени в лоша светлина.

До този момент филмовите опити на Мадона като актриса и режисьор са пълен провал, с изключение на историческата лента "Евита". За ролята в мюзикъла Материалното момиче дори получи престижната награда "Златен глобус".

Но кой знае –  може пък да й върви при историческите филми. И този да вземе да се окаже успешен.

Ще видим по кината в началото на 2011 г. В крайна сметка, дори и да не е, поне Мадж си намери нова приятелка.