.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Лора Крумова ще става майка

LadyZone.bg | преди 6 години
лора крумова
Щастливото събитие се очаква да се случи през септември

Лора Крумова очаква бебе. Щастливото събитие ще се случи през септември. Това обяви самата водеща на „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV по време на гостуването си в предаването на Росен Петров „Нека говорят”. Водещият „изнуди” – в добрия смисъл на думата, Лора да си признае. Бъдещата майка сподели, че през първите месеци от бременността й било по-трудно да свикне с мисълта за майчинството.

„Първите месеци малко по-трудно го приемах от психилогическа гледна точка. Тези жени, които казват, че са много щастливи през цялото време, не мога да ги разбера честно казано. Изпитваш странни неща, изпускаш от контрол живота си и т.н. Вече в последнствие започнах да свиквам.”

лора крумоваЛора е във втория триместър от бременността си. Таткото е нейният дългогодишен приятел Сотир. За връзката им водещата е споделяла, че е „най-осъзнатата”, която е имала до момента.

Пожелаваме на Лора Крумова лека бременност и едно приказно бебче, което да промени целия й свят!
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?