Дни преди старта на „Сладки избори” 2011- Националното турне на „Комиците”, „Столичани в повече”, Графа и „Акага”, любимите актьори бяха заловени зад кулисите да злоупотребяват с локум. Оказа се, че те са на специална диета, която ще ги зареди за предстоящото турне.

„Сладки избори” 2011 - Националното турне на „Комиците”, „Столичани в повече”, Графа и Акага започва на 13-ти август. Зрителите ще видят 13 концерта в 8 града! Любимите актьори ще се срещнат с публиката първо в Сандански на 13, на 14 и 15 август в Пловдив, 16–17 – Стара Загора, 19–20 август – в Бургас, 21–22- Варна, 24 – Каварна, 25-26 – Русе и 27 – Горна Оряховица.        „Захарни заводи” – Горна Оряховица е генерален спонсор на турнето.

Билетите ще се продават от 1-ви август в специалните шатри на „Захарни заводи” във всеки град от турнето. Цената е 10 лв. За най-големите фенове са предвидени ВИП билети с цена 20 лв. със специални места, много изненади и подаръци. Зрителите, които ще гледат „Комиците” на живо, имат шанс да спечелят и голямата награда на всеки концерт – LCD телевизор.

Направете и вие своя „Сладък избор”!