Миналата седмица влюбената двойка сподели, че иска да си направи бебе. Младоженците се възползваха от пътуването си в Дубай, за да си създадат романтична обстановка за целта.

Tалантливите и вдъхновяващи - Антония Йорданова и Кристина Бъчварова ot КNAPP, представихa своята нова колекция дамско облекло - The lost observatory, в Cosmos coworking. Следващият линк води до галерията, където ще се натъкнете на прекрасните модели есен-зима на марката и кадри от събитието, провело се на 7 ноември в София. 

Сара Джесика Паркър е на само една от любимите ни актриса, но и една от звездните майки, които харесваме. Това се нарича любов - снимката е взета на рождения ден на сина й.

Изкусителната Lady Дита представи новото червило, което създаде съвместно с козметичната марка M.A.C. Ярко червеният цвят е изключително подходящ за наближаващите коледни и новогодишни празници. 

Световноизвестният модел, който преди броени месеци сложи край на своята кариера, представя новата си книга, озаглавена "Gisele Bündchen". Тя преразказва историята на модела Жизел, който през последните 20 години завладя света със своите красота и професионализъм, стил, бизнес нюх и усет към детайла.

Ето това е един красив и оригинален начин да овековечим силен момент от своя живот - със снимка polaroid. Ретро, стилен и толкова секси - също колкото самата Кандис.

Изумени сме от физическата трансформация на Кортни Кардашян. Тя винаги е била по-слаба от останалите си сестри, но при появата й повод тазгодишната гала вечеря Baby2Baby, останахме без думи. Риалити звездата буквално се е стопила.

Чухте ли новия сингъл с Ариана Гранде?

Станни неща се случва в дома на Нина Добрев. Необичайни, но красиви.

Кати Пери ни кани да пием кафе с нея! Как бихме могли да й откажем?!

Завършваме тазседмичния звезден обзор от минала седмица с публикацията на официалния Instagram профил на британското кралско семейство. Кадърът е на Принц Чарльз и Камилла по време на престоя им в Австралия. Този уикенд, Принц Чарл навърши 80 години!