27-годишната Амбър Харт е на корицата на септемврийското издание на списание Flare. В интервю за изданието любимата на Джони Деп споделя, че иска светът да я вижда като артист, вместо връзката й с известния актьор да засенчва нейните умения в професионален план.

Снимка: Facebook/Flare Magazine

Запитана за любовта между нея и 50-годишния разбивач на сърца, Амбър заявява: „Това не е част от професионалния ми живот. Искам да бъда артист. Не искам да съм знаменитост.”

„Представяш ли си себе си в ситуацията на Брад Пит и Анджелина Джоли или Ким Кардашиян и Кание Уест, където светът следи постоянно за личния им живот?”
На този въпрос Амбър Харт отговаря: „Никога не бих искала подобно нещо. Предполагам, че не мога да се държа за ръката с когото си искам, но какъв би бил този начин на живот? Не искам да се променям, само защото всички гледат. Винаги съм била от хората, които казват това, което искат.”

Снимка: GettyImages/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

27-годишната блондинка разкрива и как избира ролите си – предпочита интересните персонажи пред сексапилните.

„Сценарият не показва дали персонажите са секси. Не ги избирам заради това. Приемам роли, които са интересни и сценарии, които съдържат женски характери с дълбочина.”