Звездата от „Реликвите на смъртните: Град от кости” - Лили Колинс, твърди че злодеите са много секси, но самата тя не си пада по лоши момчета. В летния блокбъстър младата актриса играе пазител на сенки и вампири, но в реалния живот тъмната страна я привлича повече.

В очакване на признанието: 5 звезди в сянка

В специалното си интервю за JOY младата актриса разказва за дългия си път до Холивуд, любовта си с Джейми Камбъл Боуър и как е успяла да излезе от сянката на успелия си баща Фил Колинс.

Противно на очакванията, сянката на известния й татко, за нея е била затруднение. Известният баща прави хората по-любопитни и критични, и затова трябва да работиш много по-здраво, за да успееш.

За Холивуд Лили смята, че „половината от този свят е фантазия. Можеш да се снимаш в какво ли не. Но трябва да си наясно, че това е част от работата и рано или късно може да свърши”. Наследницата на Фил Колинс, споделя, че на това я е научил легендарният й баща, който според нея винаги перфектно е балансирал между ролята на музикант и родител. А себе си Лили Колинс описва като „сложна мацка” със стил, смесица от елегантността на Одри Хепбърн и хипи елементи.

Отново директно от Холивуд JOY представя и новите горещи момчета в меката на киното, които настъпват с всичка сила и на които ще можем да се насладим и у нас тази есен.

Специалният репортаж на списанието е посветен на женското приятелство - приятелки разказват истински истории за най-добрите си приятелки. В страниците с мода, JOY представя най-големите модни тенденции за този сезон. Червено, флорални и животински мотиви, злато и много секси кожа ви очакват в зимния гардероб.