На сцената те сформират един от най-интересните родни поп дуети, а извън нея те са просто брат и сестра. Близката емоционална връзка между тях бе запечатана в специалната им фотосесия за сп. ОК!. По време на снимките Лилана и Скилър демонстрираха чувство за хумор и разказаха повече за соловите си кариери и за взаимоотношенията си.

„Аз съм бунтар. Обичам да имам собствена кариера, собствен път, който да измина, имам мое виждане за нещата" – разказва Сашо пред сп. OK! - "В началото, когато започнах да се занимавам с бийтбокс, всички ме гледаха много странно, с доза съжаление дори, но сега харесват нещата, които правя. Със сестра ми сме израснали в музикално семейство, от четири–петгодишни пеем и свирим.“


ЛиЛана споделя, че когато работи с брат си, никога не го усеща като работа, защото двамата много се забавляват заедно. Каката дори се въздържа от съвети по отношение на жените към брат си. „Той е достатъчно сетивен и се справя много добре и без моя помощ“, казва гордо певицата.
„Не се караме. Работим много бързо и ползотворно заедно. Разбираме се само с поглед. Понякога дори се чувстваме малко неловко, защото казваме някаква смешка, която си я разбираме само двамата. Говорим на някакъв наш език, който останалите не могат да схванат“, споделят двамата пред сп. ОК!


В новия брой на списанието се развихря истинска лятна буря, а специалната тема този месец е „Плажни закачки“ - любопитни клюки от Холивуд, най-горещите тела на плажа, топ парти дестинации това лято и всички ваканционни тайни на звездите. Към тази гореща фиеста се присъединяват Устата с подробности за новото си парче и трите красавици от Мис Национален отбор. Надникваме през ключалката към жените в живота на Мик Джагър, а Крисчън Бейл ни признава ексклузивно как се чувства като Батман за последно. И още – историята на Бранджелина, преди да си кажат „да“.