Всички сме имали снимки като по-млади, на които ни е било срам как изглеждаме. Звездите не са изключение от правилото, тъй като също са минали през пубертета. Никой не е избягал от подигравките за външния си вид като тийнейджър, но сега целият срам отива за една наистина благородна кауза.

Ураганът Мария остави опустошен острова Пуерто Рико, но комедиантите Стивън Колбер и Ник Крол са взели нещата в свои ръце, стартирайки кампания за набиране на средства в подкрепа на тежко пострадалите.

Хаштаг предизвикателството #PuberMe е насочено към всички звезди, които да споделят в социалните мрежи снимки от тийнеджърските си години - с брекети на зъбите, кофти прически и смотани дрехи, като приходите от даренията да помогнат на бедстващите. Но как работи кампанията? 

Много просто - за всяка неловка снимка с хаштаг #PuertoRicoRelief Колбер дарява 1000 долара от фонда си "AmeriCone Dream Ice Cream Fund", като Крол ще направи същото. Всички събрани средства отиват за благотворителната организация "One America Appeal" на петте живи американски президенти, която помага на засегнатите от урагана.

Вижте едни от най-забавните снимки по-долу: