.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Жени превземат ефира „Преди обед”

| преди 8 години
Преди обед – какво да очакваме?
Екипът на "Преди обед".Снимка: bTV
Предаването "Преди обед” ще стартира на 19 септември, на живо от 10:00 часа, с водеща Елена Розберг
Новото предаване по bTV - "Преди обед”, ще стартира на 19 септември, на живо от 10:00 часа, с водеща Елена Розберг.

В него ще се разказват истории от и извън България. Главна задача на основната водеща е да събере историите и хората около себе си и да вкара много музика в предаването, което ще върви в минутите между 10 и 11 ч. Засега се предвижда то да бъде ориентирано повече към дамите, но в него ще участват и мъже. Продуцентите Мартин Захариев и Георги Тошев очакват от следващата година то да прерасне до първото сутрешно българско реалити.

Какво да очакваме от ефира на "Преди обед”

В първия епизод на рубриката с работно заглавие "По пътя”, която ще води Ралица Стефанова, зрителите ще видят историята на японец-милионер, който тръгва и обикаля света тичайки, въпреки че е собственик на компания за автомобили.

Ива Атанасова ще разказва за най-новото и любопитно около известните личности ,светските двойки и живота у нас.

Яна Табакова ще застане зад еко рубриката, представяйки различната екологична гледна точка, като първата история ще бъде за жена, създала еко ферма.

Десислава Стоянова, която е майка на две деца, ще се занимава с тежката задача да търси и да дава правилните отговори за начини, по които да отглеждаме правилно най-малките.

Маги Желязкова ще се заеме със задачата да представя ценни идеи за здравословен начин на живот. Амбицията на Маги е да научи "българите да се грижат за здравето си повече, отколкото за автомобила си”. Първата тема ще бъде обвързана със старта на учебната година и ще засегне превенцията на гръбначните изкривявания.

Елена Йончева ще разказва "мъжки истории”.

В част от програмата на "Преди обед” ще се включва и Миролюба Бенатова.

Драго Симеонов ще се участва всяка сутрин със своя документален сериал, който ще представя събитията, случили се в съответния ден през изминалите години.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?