Жени Калканджиева – президент на VISAGES Model Group, сподели на своя facebook профил шест великолепни кадри от календара на агенцията за 2016 година.

Календарът е под надслов "Eternal Beauty" и бе представен за първи път на 28.01. на модно парти в Bedroom Premium Club. По време на събитието участие взеха изпълнителите Жана Бергендорф, Моисей, Pavel&Venci Venc’ и Михаела Маринова. На партито се появиха също и носителките на титлата "Мис България" - Роси Иванова и Габриела Василева, както и плейбоят в модните среди - бизнесменът Христо Сираков.

В един от най-мащабните проекти на VISAGES участват 17 известни топ модели, сред които Ирена Милянкова, Ася Христова, Кристина Несторова, Мария Митева и др. А във великолепната финална композиция на календара редом трите най-нови и атрактивни лица на агенцията - Евелин Малезанова и сестрите Куини Алис и Никол Николови, позира самата Евгения Калканджиева.

За първи път цялата визия на календара е поверена ексклузивно на модната марка C.K. fashion studio, а фотограф е Костадин Кръсвев - Коко.

Създателят и главен дизайнер на марката - Цвета Кусева, разкри, че използваната в проекта колекция обединява иновативни технологии и изискан вкус в спиращи дъха силуети. Много от роклите и топовете на C.K. fashion studio комбинират изчистени форми и богати архитектурни 3D принтове, които са характерен почерк и силно изразен стил на младата дизайнерка.
Стайлингът е дело на Николай Христов от Harper’s Bazaar, а гримът – на Марина Младенова от Max Factor. Прическите на моделите са творение на Ники Тонев и Милен Иванов.

Темите на уникалния календар “Eternal Beauty” 2016 са Изкуството в различните му форми и всевечната сила на Красотата, Модата и Женствеността, обединени в борбата с преходността.

Насладете се на шест от фотографиите на Костадин Кръсвев - Коко в нашата галерия.