Сара Макданиел показва на всички жени как да превърнат своите недостатъци в предимства. Сара страда от рядко заболяване, наречено хетерохромия, при което оцветяването на ирисите на двете очи е различно. Това е причината едното й око да е синьо, а другото кафяво. От това заболяване страдат 6 на 1000 човека.

Сара става първият в историята модел, който оглавява корица на Playboy, но не е гола. Там тя се появява с късо бяло потниче, предизвикателно разкопчано, за да загатне пищния й бюст, и бикини на ивици. Именно тази снимка кара много хора да забележат очите й. Други обаче негодуват против новата политика на списанието да избира своите лица, просто защото имат много почитатели в социалните мрежи. Сара има около 300 000 последователи в Instagram.

Снимка: Facebook

Макар в миналото си понякога Сара да е предпочитала да носи лещи, за да уеднакви максимално цвета на очите си, никога не е крила различното в себе си. Именно това забележително качество провокира много модни агенции да предложат договор на Макданиел. Сара налага своя собствена линия бански костюми, става лице на корица и на много други известни списания.

Снимка: Facebook