И вие ли се разхождахте по плажа това лято с децата, облекли най-удобните си дрехи и наслаждавайки се на лекия бриз, пясъкът ви лепнеше по краката, които само след момент изплаквахте в морето? Точно такава идилична семейна снимка сподели актрисата Джесика Бийл.

Тя, съпругът й Джъстин Тимбърлейк и синът им Сайлъс са в Холандия заради турнето на 37-годишния изпълнител „Man of the Woods”.

Тримата не пропуснаха да се насладят на хубавото време, разхождайки се по плажа, а актрисата сподели красивия кадър с думите „Изглеждаме ли като европейци? Защото определено се чувстваме като такива. Лято, моля те, не свършвай...“

На червения килим Джъстин и Джесика винаги са стилни и бляскави, но за плажната обиколка семейство Тимбърлейк бяха избрали непретенциозен и удобен аутфит. Джесика е облечена с широка спортна блуза в бяло и къс дънков панталон, докато баща и син са с яке и суитшърт, както и спортни панталони тип анцуг.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

И като потвърждение на думите ни, по-рано този месец американският певец държеше в течение феновете си какво прави той заедно с любимите си хора, докато не е на сцената - каране на колело, споделяне на сладки моменти на любов и близост.