Тази неделя, 20 март, от 11:00 часа по bTV зрителите ще надникнат в живота на някои от най-харесваните телевизионни лица, с първия епизод от поредицата „Нашите момичета: Лица от екрана”.

Още в началото зрителите ще видят Радост Драганова - красива юристка и водеща на „Модерно”. Екипът на предаването стана част от живота й през последните няколко месеца и я видя в най-различни превъплъщения. В първия епизод Радост влиза в ролята на треньор по плуване на малката си дъщеричка Бела. На какво иска да научи дъщеря си и как се подготвя за снимки на «Модерно», ще стане ясно тази неделя по bTV.

Ива Екимова посреща камерата на предаването в своя дом, където обсъжда важен договор със своята бизнес партньорка.

Лице от екрана става и екстремната участничка в Survivor 3 Силвия Радурова. Още в първия епизод екипът на „Нашите момичета” надникна в нейния апартамент, където тя признава, че живее по спартански и без излишни мебели. За любовта, свободата, адреналина и пътуванията й до Индия и как успя да разпали страстите на мъжката част от екипа, Силвия ще разкаже в първия епизод на поредицата.

Екипът на “Нашите момичета” ще се срещне и с Пламена Петрова – ослепителната блондинка, завладяла сцената на Music Idol 2. Чаровната певица ще открехне вратата на дома си и ще разкаже за живота си след музикалното риалити и какво държи в гардероба си. Къде заведе екипа на предаването и още много други интересни неща ще стане ясно тази неделя от 11:00 часа в първия епизод на „Нашите момичета: Лица от екрана”, само по bTV.