.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вижте Ромео Бекъм в новата коледната кампания на Burberry

LadyZone.bg | преди 3 години
2110924734.jpg
Наоми Кембъл, Ромео Бекъм и Елтън Джон са сред известните лица, избрани от луксозната британска марка за коледната й кампания

Тази година Burberry пресъздаде пресъздадени началната сцена от филма за легендарния Били Елиът в своята коледна рекламна кампания. Сред избраните лиза на звездната кампания са сър Елтон Джон, който е написал музикалния аранжимент на известния мюзикъл и Джули Уолтърс, участваща във филмовата адаптация на спектакъла. 

"Били Елиът е невероятен филм, изпълнен с толкова много радост и енергия, затова е голяма чест и истинско удоволствие да честваме неговия 15-годишен юбилей с нашата празнична кампания", споделя Кристофър Бейли, главен творчески и изпълнителен директор на Burberry. 

"За мен е привилегия да работя и с едни от най-големите британски имена от сферите на киното, музиката и модата. Осъществяването на тазгодишната кампания бе истинско удоволствие", допълва той.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?