.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Валентина Петренко - "руският политик с гнездо на главата"

LadyZone.bg | преди 21 седмици
Валентина Петренко
Снимка: ru. wikipedia.org
Мислите, че прическата ви е оригинална? Тогава трябва да видите Валентина Петренко

Животът е прекалено кратък, за да го живеем по правилата, нали? Защо трябва да се обличаме с черни дрехи и да си правим скучни прически, като можем да привличаме вниманието от километри? Убедени сме, че точно това си мисли и руският политик Валентина Петренко, която е известна не толкова с кариерата си, а с емблематичната прическа, която тя си прави в продължение на няколко десетилетия.

Валентина Александровна Петренко е член на Съвета на Федерацията от 2001 година, където е представител на Република Хакасия. Родена е в Казахстан и е доктор на педагогическите науки. Но това е информация, която на нас изобщо не ни е интересна, нито на вас, нали?

Интернет е пълен с нейни снимки и всички коментари са за това не колко добър политик е, а колко странна прическа има. Дори известни стилисти и фризьори дълго време се съмнявали, че това е перука. Самата Валентина казва, че е изморена от това да отговаря на въпроси, свързани с косата й, заявявайки „ Просто имам къдрава коса, вдигам я нагоре, това е всичко.“

Не можем да не отбележим и сходството в прическите между руският политик и анимационната Мардж Симпсън от „Семейство Симпсън“. Други я наричат женския вариант на Тръмп или политикът с гнездо на главата.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?