„В джаза събота вечер” с водещ Вили Сечкова е новото светско шоу по bTV, което зрителите ще могат да гледат от 4 декември, всяка събота от 22:30 ч. Пищно, забавно и единствено по рода си - така продуцентите от “Ноу Фрейм Медия” определят внушителния проект, който ще забавлява аудиторията на най-гледаната българска телевизия.

Предаването ще предложи една абсолютно нова концепция за вечерно лайфстайл токшоу, изпълнено с много стил, хумор, самоирония и откровения на най-големите български звезди.

Дълбоко пазените тайни, които красивата водеща ще „измъква” по елегантен начин от известните си гости, не са единственият гвоздей в предаването. Във „В джаза събота вечер” знаменитостите ще се забавляват истински, участвайки и в комични видео материали.

Името “В джаза събота вечер” не е избрано случайно. То подсказва не само за положителното настроение, с което ще зарежда зрителя, а и за страхотната музика - запазена марка на шоуто. Най-добрите джаз музиканти и специални музикални гости ще правят съботната вечер наистина бляскава.

Шикозният имидж ще бъде поддържан и от най-добрите български стилисти, гримьори и фризьори, които ще диктуват модните тенденции чрез образа на Вили Сечкова.

Утре, 24 ноември, красивата водеща ще бъде специален гост на сутрешния блок на bTV „Тази сутрин”.

Очаквайте “В джаза събота вечер”, от 4 декември, всяка събота от 22:30 часа, само по bTV - най-елегантното шоу в българския ефир!