Джулия Хил 738 дни върху огромна секвоя, за да я спаси от унищожаване. Секвоята дори получава име – Джулия я кръщава Луна. Младата жена отказва да напусне дървесното си обиталище, докато не й гарантират, че не само тя, но и цялата гора няма да бъдат отрязани

Когато е на 22 години, Джулия претърпява автомобилна катастрофа. В резултат на този инцидент повече от година тя не може да говори. Катастрофата я кара да погледне по нов начин на живота. Преосмисля ценностите си, пренарежда приоритетите си. Отказва се от досегашната си работа и се присъединява към група активисти, които се борят с унищожаването на масивите от секвои в Северна Калифорния.

Първият й опит да спаси дърво продължава едва 6 дена, с което не успява да впечатли дървосекачите и не действието й не провокира обществен интерес. За да предизвика по-голяма обществена реакция, в следващия си опит тя успява да остане на дървото 42 дена. До този момент рекордът е 100 дни.

Истинското предизвикателство за Джулия идва, когато е заплашена 60-метровата Луна. Тя се покатерва на дървото и прекарва в короната му точно 738 дни. Споделяйки опита си след това, тя оприличава това чудновато съжителство като живеене с много древно същество. Тя приема дървото за свой приятел и учител. Живее в короната на дървото, върху платформа, застопорена на 8 места. За оцеляването й се грижат представители от групата активисти и други еколози.

Заради този своеобразен рекорд, който поставя, Джулия получава прякора – Пеперудата. А Red Hot Chili Peppers й посвещават песента  “Can’t Stop”.

За Джулия всеки ден, прекаран на дървото, е символ на желанието й хората сами да си помагат и да си напомнят, че ние сме отговорни за състоянието на въздуха, горите и водата. Днес около дървото има 2 акра буферна зона, където е абсолютно забранено да се извършва сеч. Дървото продължава да расте в естествената си среда, като до нея няма обществени пътища, с цел да се запази напълно девствената природа.