Актьорът и режисьор Ивайло Христов ще бъде гост в новото издание на ток-шоуто „Търси се...” тази събота, 26 март, от 11:00 часа, по bTV. Кой е човекът, който се крие зад ролите в киното и театъра – това ще разкрият в предаването най-близките му хора.

Актьорът ще бъде изненадан със среща със Стефан Данаилов, който преди години го е поканил за свой асистент в НАТФИЗ. "Харесвам го много като актьор и затова го поканих. Ивайло е много широко скроен човек, който смело се хвърля във всякакви начинания", споделя Стефан Данаилов.

Радина Кърджилова ще разкаже какъв е Ивайло Христов като преподавател „Научих от него, че трябва да обичам работа си. Най-много ми харесва с това, че е небрежен и има младежки дух”, признава актрисата. Тя разкрива, че след театъра най-голямата страст на Ивайло Христов е тирамисуто. В студиото на „Търси се...” Радина ще изпрати на своя преподавател любимия им сладкиш, за да подслади живота му.

За първи път зрителите ще видят и майката на актьора, която ще разкаже, че той е проявявал талант още от дете. “Той е винаги много усмихнат. Всеки разговор по телефона с него ме зарежда с позитивизъм”, признава тя.