По-голямата от двете сестри Екълстоун, дъщери на бившия пилот от Формула 1 и собственик на тима от Формула 1 - Брабам, все още кърми 4-годишната си дъщеря. Това обаче съвсем скоро ще се промени, защото Тамара обяви, че почти е приключила с кърменето на София, която тръгва на училище. 34-годишната красавица заявява за списание HELLO!, че предстоящите промени я карат да се чувства много емоционално.

„Ок съм с това. Случи се постепенно и го очаквах.“

Милиардерската дъщеря е върл застъпник на дългото кърмене и през годините е споделяла в социалните мрежи много снимки, на които прави именно това, противопоставяйки се на всички, които са против естественото хранене на детето в по-късна възраст.



Въпреки критиките, Тамара твърди, че кърменето й помага да се сближи с дъщеря си още повече и я успокоява в края на деня.

„Случва се само вечер преди лягане. Това е нейният ритуал, когато стане време за сън. Къпем се, четем 4 приказки и идва време за гърда. И заспива. Това е нейният начин, тя няма биберон или бутилка, които да я успокоят.“

Тамара признава и че за 4 години не е прекарвала вечер без София. А също – никога не е наемала детегледачка и позволява на дъщеря си да спи в семейната им спалня, която поделят тримата – тя, София и съпругът й Джей Рътланд.

34-годишната красавица още не може да повярва, че дъщеря й е пораснала толкова бързо и признава, че ще пролее някоя и друга сълза на първия учебен ден.


„Със сигурност ще плача, не защото не искам да ходи, а защото съм много горда с нея.“

Тамара и Джей се ожениха преди 5 години на зашеметяваща церемония за 7 милиона паунда на Френската ривиера. Дъщеря им Фифи, както я наричат, се роди година по-късно.