Започваме тазседмичния обзор на звездните моменти от изминалата седмица в Instagram с едно признание - много ни бе трудно да изберем само десет ключови моменти, които да ви представим днес. 

Все пак успяхме. Започваме. 

Често сме се питали как българският модел поддържа своята перфектна фигура. Е, късметлии сме, защото преди броени дни Светлана сподели своята тайна.

Галена от своя страна експериментира с модата, разхождайки се с новите си обувки из градските улици. Впечатлени сме от височината на токовете и смелостта на гранд дамата на българския поп фолк да ги носи. Токовете са с размер от 15 см+.

Говорейки за мода и аксесоари, държим да споделим новите кадри на Цветелина Янева с новия й гардерод made in Italia или е редно да кажем... VERSACE!

Днес искаме да отправим най-искрените си пожелания към Марина Гергова, която очаква своето първо дете. Талантливата българска дизайнерка гордо показва своето закръглено коремче в Instagram и грее от щастие.

Емилия е друга щастлива дама, на която бременността й се отразява добре. Вижте как грее.

Като става въпрос за щастливи български жени, Станимира Янакиева е сред тях. Положителната енергия, която блогърката излъчва е заразителна. С нея се чувстваме като Алиса, само че в страната на модните чудеса.

А нора Шопова е в лятно настроение. Ето как се позира с бански костюм!

Докато Анелия си играе със своя нов домашен любимец - Арчи.

В тази връзка се питаме дали Преслава се е заиграла със сексапилния Никос Вертис... Вие как мислите?

Внимание - кадрите, на които ще се натъкнете в Instagram профила на сексапилната Златка са лица 18+. Изкусителният модел е лице на рекламната кампания на модния бранд BLESS... Благословена е тя, нали?