Започваме с музика и страстни ритми в компанията на Андреа, която преди броени часове разкри първите кадри от новото си видео към песента "Love is mine". 

Продължаваме тазседмичния преглед на звездни моменти с Галена, която вчера бе на гости на Емилия. Миналата седмица стана ясно, че българската изпълнителка очаква бебе. Приятен повод двете диви да се срещнат и отпразнуват добрата новина.

Говорейки за деца, вижте Кристина Илиева и нейни ангелчета. Не са ли красиви.

От своя страна Ася Капчикова се отдаде на екстремни изживявания със състезателна кола, която овладя със своите сексапил и женствена сила.

Докато някои празнуват, а други се надпреварват, Вероника Благоева - известен блогър, отдаде почит на народния вкус с детска закуска - като по онова време.

И докато Анелия води...

...Станимира Янакиева завладява студията на "България търси талант" със своите стил и красота.

А Христиана Парова ни представя ново упражнение, благодарение на което ще можем да изгорим калориите от вкусната шоколадова закуска, която сме си направили.

17:00 часа е и на това хубаво време се възползваме от споделения кадър от Преслава, за да си приготвим свежа и здравословна плодова салата. Е да, явно новата сезонна диета на музикалната изпълнителка съдържа основно череши и ягоди, но това не ни пречи да добавим други продукти, включително боровинки, банан и не само.

За финал - благодарим на Мария Илиева за споделената мъдрост.