Аренби певицата Сиара се сгоди за приятеля си - рапъра Future.

Ново секси видео от Сиара и Ники Минаж >>>

Future, Снимка: Фейсбук

Future е поднесъл на любимата си предложението за женитба на 28-ияй рожден ден през уикенда, подплатено с 15-каратов диамант. Датата на сватбата още няма.

Годежни пръстени за милиони >>>

Двамата певци имат връзка от януари 2013 г., като те често са заедно на церемонии за награди и премиери.

Годежни пръстени за милиони. Част 2 >>>

"Щастлива съм. В момента съм с някого, който ме кара да се чувствам много добре. Той е най-добрият ми приятел и можем да говорим за всичко. Нямам търпение да имаме семейство", сподели тогава изпълнителката.

Годежни пръстени за милиони. Част 3 >>>

Коя е Сиара? Сиара Принцес Харис е американска хип-хоп и поп певица, родена на 25 октомври 1985 г. в Остин, щата Тексас,САЩ.

Тя издава дебютния си албум Goodies на 24 септември 2004 г. в Северна Америка и на 25 януари 2005 г. във Великобритания. Продава 3 милиона копия само в САЩ. Вторият й албум - "Ciara: The Evolution" (2006) - е също толкова успешен. От него са хитовете Get up, Like a Boy , Can't leave 'em alone (c 50 Cent). Албумът става платинен.

Родителите ѝ Карлтън и Джаки Харис се местят постоянно и Сиара е заедно с тях в няколко щата, а дори и в Германия. Сиара е голяма фенка на Destiny's Child и обещава да направи група като тяхната. Моментът настъпва: "Hearsay". Поради различия обаче групата се разпада много бързо.

Сиара е продуцирана за първия си албум от Джаз Фа. Тя написва текста на хита Yeah, изпят от Ъшър. През 2005 сингълът Goodies оглавява Billboard Hot 100. Сиара получава номинации за най-добър албум и най-развиващ се изпълнител.