.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сериалите, които са извор на модно вдъхновение

LadyZone.bg | преди 3 години
2110883669.jpg
Следим ги и трепнем в очакване на всеки следващ епизод. Изпълнени с вълнуващо действие, интриги, любов, омраза и не на последно място – мода с главно М, сериалите, които следват са извор за вдъхновение

Във всеки един от телевизионните сериали, които следва да изброим, всяка една от нас има любима героиня. Замисляли ли сте, че тя може да бъде извор за вдъхновение от модна гледна точка? Със сигурност, да!

Предлагаме ви да разгледате нашата тв селекция от сериали, изпълнени със стил и красота... Кой знае, може да откриете вашата нова муза.

#Сексът и Градът

Няма как да не започнем днешната селекция с този толкова любим на много жени по света сериал. Кари, Самата, Миранда и Шарлот са дами, които вдъхновяват и до ден днешен млади и по-зрели жени. 

2110883673.jpg

Независимо дали сме на 20 или на 40 години, историите на четирите героини от сериала никога няма да ни омръзнат. А по отношение на модата - те и до ден днешен са пример за подражание, благодарение на талантливата Патриша Фийлд, стилът на сериала. 

#Дневниците на Кари

Представяме ви Кари като малка. Също толкова стилна, женствена и еклектична колкото и в "Скесът и Градът".  

 

2110883674.jpg

Един от основните акценти на сериала е модата и умението да владеем различните стилове с вкус и увереност.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?