.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Съпругата на Искрен Пецов: Не знам цените на стоките в магазина. Не ме интересува и какви са месечните ни разходи

LadyZone.bg | преди 2 години
Искрен Пецов
Снимка: btv.bg
Диди Дрингова участва в новия епизод на "Смени жената"

В поредния епизод на „Смени жената” видяхме как Диди Дрингова, съпругата на Искрен Пецов, смени за кратко дома си с Беатриче Михайлова – жена, която издържа цялото си семейство, докато мъжът й не помага нито в домакинството, нито в отглеждането на трите им деца. Ето какво сподели пред камерата Диди Дрингова:

"Материално сме супер! Живеем добре. Държа мъжът да изкарва повече пари, за да задоволява капризите на жена си. Мразя мъже, които лежат на гърба на жена си. Аз не работя, но Искрен ми дава пари за всичко, което поискам. Никога от нищо не ме е лишавал. Искрен зарежда колите с гориво, както и хладилника. Не знам цените на стоките в магазина и не искам да ги научавам. Не ме интересува и какви са месечните ни разходи.

Пет пъти седмично ходя на фитнес. Никога не си мия косата вкъщи, моята фризьорка ми е забранила. Един път седмично задължително ходя на хидратиращ масаж на лицето.

Искрен винаги е казвал, че колкото и живота да има, пак ще избере да живее с мен по същия начин".

Целия епизод можете да гледате тук: 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?