.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Саймън Люис: Талантливият бездомник

| преди 10 години
Саймън Люис: Талантливият бездомник
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Как България се превърна в едно от любимите места на Саймън Люис и защо я смята за по-различна от всички 36 държави, които е посетил...

Ако веднъж се срещнете със Саймън - няма начин да забравите кой е той. Лъчезарен, изключително мил и бъбрив, по детски сладък, непринуден. Ако сте фен на фотографията и видите снимките, излязли от фотоапарата му - със сигурност ще разберете какво искам да кажа, категоризирайки го като един от най-впечатляващите мъже, с които съм се срещала. Той не претендира да е уникален, не смята себе си за безгрешен, нито е луд по работата си като такава. За него снимането е много повече - то е естественият начин да се чувства добре в кожата си. Пътувайки. За себе си Саймън казва, че е бездомен талант, но вижте защо България се превърна в една от любимите му спирки в безкрайното околосветско скитане.


Здравей, Саймън, как ти се отразява престоя в България?

Рядко виждам толкова красиви страни, чувствам се повече от добре - пия само Загорка и си почивам на такива страхотни места като това, на което сме сега.

Какъв искаше да станеш като малък?

Хаха, бях ужасен. Честно казано нямах никаква представа. Всеки искаше да бъде лекар, адвокат, банкер, а аз винаги, когато ме питаха – просто се усмихвах и честно казано единственото, което исках е да видя много места. Нищо друго не знаех.

От кога снимаш?

От какво се помня. Започнах да щракам, когато бях на четири. Първият ми фотоапарат беше много смешен, син, правоъгълен. Но сериозно снимам от не повече от пет години.

Започнах да снимам с дигитален апарат преди около четири години, преди това имах друга камера и стаичка, в която проявявах кадрите. Обожавах това занимание, но е и много токсично…

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?