.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Размисли от Есте Лаудер

LadyZone.bg | преди 5 години
ести лаудер
Есте Лаудер е като Шанел, Ричи и Диор за козметиката

Родена като Жосефина Естер Ментцер през 1908 година, Есте Лаудер е като Шанел, Ричи и Диор за козметиката. Тя е най-малкото от деветте деца в емигрантско семейството. Първоначално страстта й към продажбите се запалва, когато работи в малката железария на баща си в Ню Йорк. През 1914 година Есте започва да помага на чичо си, който бил химик и разработвал нова секретна формула крем за лице.

„Кариерата” на Есте започнала с рекламирането на крема на чичо си пред нейните съученички и снабдяването им с него. Постепенно Есте се превръща от емигрантка със силен акцент в светска дама. Благодарение на безупречния си външен вид и гладка кожа, тя била идеалното рекламно лице на крема на дядо си. През 1930 година тя се омъжва за богатия нюйоркски търговец на модни дрехи Джоузеф Лаудер. Тогава именно тя съкращава името си на Есте Лаудер. Три години след това им се ражда първото дете. Малката девойка със силен акцент се превърнала във влиятелна дама и създала първата си компания „Lauter Chemists”.

За съжаление, бизнесът, красотата и малките кутийки с прах и кремове били на първо място и бракът на Есте се разпаднал девет години след началото му. Три години по-късно двойката отново се събрала, за да създаде заедно империята „Estee Lauder Cosmetics”. Първият магазин на Лаудер бил открит през 1944 година в Ню Йорк. Есте умира през 2004 година, но компанията й продължава да е една от най-печелившите козметични фирми в света с над 20 хиляди души персонал и над 130 магазина по света.


„Красотата е отношение. В това няма никаква тайна. Защо всички булки са красиви? Защото на сватбата си те се интересуват от това как изглеждат. Няма грозни жени, има жени, които не се интересуват или не вярват, че са красиви.”

Съвети от една преуспяла бизнес дама>>
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?